Loading...

Aspera SmartTrack is een bewezen, krachtige SAM tool voor grote en complexe organisaties, van Desktop tot Data Center, voor alle licentie typen en software leveranciers zoals Oracle, SAPIBM en Microsoft.

Wapen u tegen een kwaadaardige Audit!

Wilt ook vol vertrouwen software audits passeren met Aspera’s Audit Defensie? Wij bieden uitgebreide ondersteuning gedurende de controle, een combinatie van specialistische consulting en tijdbesparend Audit Response Procedures.

Download Whitepaper

Hoe maak ik een SAM business case?

Het bouwen van de business case voor Software Asset Management is realiseerbaar. Wij helpen u en verschaffen u  belangrijke inzichten in het bereiken van compliancy en besparingen, om de buy-in te krijgen van uw baas en beslisser.

Download Whitepaper

Ben ik nu over- of onder gelicenseerd?

SmartTrack maakt inzichtelijk waar je over- , onder of juist gelicenseerd bent, met snelle toegang tot uw licentie vraag. Zonder het risico van compliency fouten die vaak in spreadsheets worden gemaakt.

Download datasheet

De Gouden Standaard voor SAM

Een aantrekkelijk vernieuwde interface, een aanpasbare dashboard, een business intelligence functie en tijdbesparende favorieten. Van audit defence naar licentiebeheer as a Service (Laas), de nieuwe SmartTrack 4 is uw unieke, strategische oplossing voor complexe SAM uitdagingen.

Vraag nu een Live Demo aan!
Ransomeware bescherming

Wij zijn beter in SAM dan ieder ander

Als marktleider voor SAM-oplossingen en diensten, transformeert Aspera uw softwaregebruik en licentie-gegevens in zinvolle inzichten. Sinds 2000 heeft onze benadering van strategische License Management ervoor gezorgd dat bedrijven volledige compliency bereiken en hun licentie-kosten verminderen tot een absoluut minimum. Fantastische SAM veranders data in belangrijke inzichten.

Aspera SmartTrack: De Gouden Standaard voor SAM

Meer dan 15 jaar geleden, toen License Management nog gewoon een twinkeling was in de ogen van de IT-wereld, ontwikkelde Aspera het SmartTrack platform. Het is nog steeds de basis van onze technologie, die u voorziet van  automatische, accurate licentiebeheer voor onmiddellijke besparingen en compliance.

SmartTrack zet vitale licentie, contract en financiële gegevens binnen handbereik, waardoor organisaties licenties correct kunnen toewijzen, hiaten met een hoog risico onthullen voordat kostbare fouten over een lange termijn zijn gemaakt. Met zijn web-based interface en ingebouwde systeem connectors, kan SmartTrack worden geschaald en moeiteloos integreren in uw bestaande IT-landschap.

Aspera SmartTrack
Aspera Master Catalog

Aspera Master Catalog: Onovertroffen SKU dekking

Als de industrie de eerste SKU catalogus, lost onze Master Catalog IT-hoofdpijnen en het automatiseren van vervelende taken al meer dan 15 jaar op. De Aspera Master Catalog herkent automatisch welke gegevens met betrekking tot licentieerbare software wel en welke gegevens niet nodig zijn. De catalogus sorteert en controleert de essentiële gegevens, zoals SKU nummers en gebruiksrechten voor producten.

Uw dagen van spreadsheets zijn voorbij. Samen SmartTrack en de Master Catalog leveren uitgebreide productgebruiksrechten voor meer softwareleveranciers en producten dan welke andere SAM-technologie.

Volledige ROI in 1 Jaar en tot wel 30% Besparing

Verlaag de uitgaven van uw bedrijf op softwarelicenties en onderhoudscontracten en creër besparingen op lange termijn. Aspera SmartTrack licentie management levert een volledige ROI en tot 30% besparing in minder dan 12 maanden.

In feite, de klanten komen vaak tot een ROI van 300% over een 3-jaar tijdsbestek. SmartTrack is het SAM geschenk dat blijft geven.

Aspera SmartTrack Full ROI
Aspera SmartTrack voor Software Asset Management

Wij zijn gespecialiseerd in behoeften op Enterprise niveau.

Vanaf dag één was Aspera’s focus het leveren van turnkey SAM-oplossingen aan grote bedrijven en bedrijven uit de Fortune 500. Onze bekroonde software en diensten zijn met succes in internationale projecten toegepast voor diverse industrieën zoals het bankwezen, financiën, automobiel-, telecommunicatie-, en farmaceutische sectoren.

Van schaalbare technologie tot deskundige diensten, onze prioriteit is altijd de behoeften en uitdagingen van onze klanten. Laat ons weten wat uw uitdagingen zijn!