Bel ons op +31 (0)20-4822603|info@itamsoft.com
Belarc 2017-02-16T21:48:31+00:00
Loading...

Belarc producten worden gebruik voor software licentie management, hardware upgrade planning, cybersecurity status, informatie over betrouwbaarheidscontroles, IT Asset Management, configuratie management, en meer.

Wilt u ook uw Software Licentie informatie eenvoudig binnen handbereik?

Belarc’s BelManage laat gebruikers de kosten van hun software licentie en jaarlijkse onderhoudskosten te verlagen, hun host configuraties te beheren, en meer. BelManage is gebaseerd op Belarc’s WAN-architectuur, het gebruikt een enkele Intranetserver en creëert automatisch een accuraat en actueel centraal archief (CMDB)

Vraag gratis demo-omgeving aan

Lees hier waarom ook het PENTAGON de Belarc software gebruikt

De U.S. Air Force 844 CG (Pentagon, Bolling en Andrews AFBs) gebruiken BelManage voor meer dan 25.000 van hun IT-middelen voor het beheer van softwarelicenties, software compliance en IT security compliance. BelManage werkt op zowel de USAF NIPRNet en siprnet netwerken. Ze gebruiken BelManage al sinds 2006.

Download Datasheet en lees meer

Nu ook thuis GRATIS inzage in al uw geïnstalleerde software en hardware

Meer dan 400.000 downloads per maand!

Belarc Advisor geeft een gedetailleerd overzicht weer van uw geïnstalleerde software, hardware, netwerk inventaris, ontbrekende Microsoft hotfixes, anti-virus status en beveiligingskwetsbaarheden. Uitsluitend bestemd voor thuisgebruik.

Gratis Download

Software Licentie Beheer ook voor Kleinere Bedrijven

BelManage van Belarc is er natuurlijk niet alleen voor grote bedrijven. Ook kleinere bedrijven willen hun kosten voor software licenties en onderhoud verlagen. Koop nu de BelManage Small Network Package in onze webshop.

Koop BelManage Small Business Edition Nu!
Belarc Software Licentie Beheer
Belarc Software Licentie Beheer

BelManage

BelManage laat gebruikers de kosten van hun software licentie en jaarlijkse onderhoudskosten te verlagen, hun host configuraties te beheren, en meer. BelManage is gebaseerd op Belarc’s WAN-architectuur, het gebruikt een enkele Intranetserver en creëert automatisch een accuraat en actueel centraal archief (CMDB)

Belarc Cloud Architectuur

Belarc’s WAN-architectuur stelt gebruikers in staat het beheer van al hun desktops, servers en laptops in de gehele wereld te vereenvoudigen en te automatiseren, met behulp van een enkele database en een Intranet server ofwel een webserver.

BelManage maakt automatisch een accurate en up-to-date bedrijfsbrede repository ofwel een centrale databank (CMDB), bestaande uit gedetailleerde software, hardware, en beveiligingsconfiguraties. Deze database wordt iedere dag bijgewerkt en is dus altijd accuraat en compleet. Het Belmanage systeem is eenvoudig te exploiteren en te onderhouden.

Belarc cloud architectuur
Online Privacy

Data Analytics

De Data Analytics Module is een add-on module voor BelManage dat software licentiëring en onderhoudskosten optimaliseert en een flexibele analyse levert van uw Belmanage data.

Voor de optimalisatie van software licentiëring laat de Data Analytics module onze cliënten automatisch hun gevonden softwaregegevens in BelManage linken met hun aankoopadministratie en licentie criteria. Bijvoorbeeld, gevonden instanties van Microsoft Office, SQL Server, Visio, Project, Oracle, Adobe, of IDM-software worden automatisch gelinkt met de aankoopadministratie en licentie criteria van die producten. Hierdoor kan men zaken vergelijken zoals gekochte vs. geïnstalleerde en geïnstalleerde vs. ongebruikte software. De volgende standaard rapportages zijn inbegrepen.

Microsoft Licensing Rapportages

Voor desktop en serverproducten, inclusief Office, Visio, Project, Windows desktop, SQL Server, Windows Server, en vele anderen. Voor Visio en Project zijn de laatst gebruikte rapportages erg handig voor het verzamelen van software. De volgende licentiemodellen zijn ondersteund:

 • Desktop Applications Device License
 • Desktop Operating Systems Device License
 • Servers – Per Processor/CAL
 • Servers – Server/CAL
 • Servers – Per Core
 • Servers – Management Severs
 • Developer Tools
 • Servers – Operating Systems
Microsoft Licensing Rapportages
Oracle Licenties

Oracle Licensing Rapportages

Rapportages voor alle Oracle database producten, Opties en Management pakketten, inclusief Enterprise Edition, Standard Edition en Standard Edition One. Options en Packs bevatten Real Application Clusters, Diagnostics, Tuning, Lifecycle, Masking, Active Data Guard, Advanced Compression, Partitioning, Advanced Security en meer. De volgende licentiemodellen worden ondersteund:

 • Processor
 • Named User Plus

IBM Licensing Rapportages

Rapportages voor producten zoals Domino, DB2, WebSphere en anderen. De volgende licentiemodellen zijn ondersteund:

 • User based (UVU)
 • Capacity based (PVU)
 • Client device based (RVU)
Microsoft Licensing Rapportages

Diverse rapportages voor andere waardevolle software, zoals ESRI, Adobe, inclusief Creative Cloud, Autodesk’s AutoCAD, en vele anderen.