FAQ items aan het laden...

Belarc producten worden gebruik voor software licentie management, hardware upgrade planning, cybersecurity status, informatie over betrouwbaarheidscontroles, IT Asset Management, configuratie management, en meer.

Wilt u ook uw Software Licentie informatie eenvoudig binnen handbereik?

Belarc’s BelManage laat gebruikers de kosten van hun software licentie en jaarlijkse onderhoudskosten te verlagen, hun host configuraties te beheren, en meer. BelManage is gebaseerd op Belarc’s WAN-architectuur, het gebruikt een enkele Intranetserver en creëert automatisch een accuraat en actueel centraal archief (CMDB)

Vraag gratis demo-omgeving aan

Lees hier waarom ook het PENTAGON de Belarc software gebruikt

De U.S. Air Force 844 CG (Pentagon, Bolling en Andrews AFBs) gebruiken BelManage voor meer dan 25.000 van hun IT-middelen voor het beheer van softwarelicenties, software compliance en IT security compliance. BelManage werkt op zowel de USAF NIPRNet en siprnet netwerken. Ze gebruiken BelManage al sinds 2006.

Download Datasheet en lees meer

Belarc Advisor: thuis GRATIS inzage in al uw geïnstalleerde software en hardware

Meer dan 500.000 downloads per maand!

Belarc Advisor geeft een gedetailleerd overzicht weer van uw geïnstalleerde software, hardware, netwerk inventaris, ontbrekende Microsoft hotfixes, anti-virus status en beveiligingskwetsbaarheden. Uitsluitend bestemd voor thuisgebruik.

Gratis Download

Klanten die vertrouwen op Belarc

IT Security HealthCheck – BelManage Assessment Tool

De BelManage Assessment Tool is er speciaal voor bedrijven die voor een bepaalde periode (90 dagen) een Inventory en rapportage tool nodig hebben voor security & vulnerability assessments, software licentie assessments, of andere IT gerelateerde assessments. Voor € 1.995 beschikbaar in onze webshop.

Wil jij ook een gezonde leefstijl? Doe de Healthcheck>>
belarc-belmanage

BelManage

BelManage laat gebruikers de kosten van hun software licentie en jaarlijkse onderhoudskosten te verlagen, hun host configuraties te beheren, en meer. BelManage is gebaseerd op Belarc’s WAN-architectuur, het gebruikt een enkele Intranetserver en creëert automatisch een accuraat en actueel centraal archief (CMDB)

Belarc Cloud Architectuur

Belarc’s WAN-architectuur stelt gebruikers in staat het beheer van al hun desktops, servers en laptops in de gehele wereld te vereenvoudigen en te automatiseren, met behulp van een enkele database en een Intranet server ofwel een webserver.

BelManage maakt automatisch een accurate en up-to-date bedrijfsbrede repository ofwel een centrale databank (CMDB), bestaande uit gedetailleerde software, hardware, en beveiligingsconfiguraties. Deze database wordt iedere dag bijgewerkt en is dus altijd accuraat en compleet. Het Belmanage systeem is eenvoudig te exploiteren en te onderhouden.

Belarc cloud architectuur
belarc-data-analytics

Data Analytics

De Data Analytics Module is een add-on module voor BelManage dat software licentiëring en onderhoudskosten optimaliseert en een flexibele analyse levert van uw Belmanage data.

Voor de optimalisatie van software licentiëring laat de Data Analytics module onze cliënten automatisch hun gevonden softwaregegevens in BelManage linken met hun aankoopadministratie en licentie criteria. Bijvoorbeeld, gevonden instanties van Microsoft Office, SQL Server, Visio, Project, Oracle, Adobe, of IDM-software worden automatisch gelinkt met de aankoopadministratie en licentie criteria van die producten. Hierdoor kan men zaken vergelijken zoals gekochte vs. geïnstalleerde en geïnstalleerde vs. ongebruikte software. De volgende standaard rapportages zijn inbegrepen.

BelSecure

De BelSecure module helpt gebruikers hun beveiligingsrisico’s te bepalen, ontdekt andere informatie over de host, zoals anti-virusstatus, applicatieversies, beveiligingspatches, gebruikersaccounts en vergelijkt hun IT-configuraties naar consensus beveiligings benchmarks. BelSecure helpt beveiligingsprocessen zoals FISMA, HIPAA en FFIEC te automatiseren.

belarc-belsecure-button
belarc-advisor-button

Belarc Advisor

De Belarc Advisor geeft een gedetailleerd profiel van de geïnstalleerde software-, hardware- en beveiligingslekken in uw webbrowser. De Belarc Advisor is alleen gelicentieerd voor persoonlijk gebruik en mag niet gebruikt worden voor commerciële of overheidsdoeleinden.