Je weet nooit wat zich onder het oppervlakte bevindt..

BESCHERMING TEGEN HET DARK WEB

MET ENTERPRISE CLOUD CONSOLE

Download Gratis versie Windows
Download Gratis versie MacOS

Voorkom gegevensverlies op het Dark Web.

De meeste cybercriminelen gebruiken de Dark Web om gegevens uit uw computer te halen en uit te wisselen met andere criminelen. BlackFog kan de overdracht van deze gegevens in real-time detecteren en blokkeren.

Meer dan 80% van alle ransomware maakt gebruik van het Dark Web. Het is dus essentieel dat iedere organisatie is beschermd tegen verlies van data en overtreding via dit netwerk.

Cryptocurrency Mining

De laatste trend in hacking is cryptocurrency mining >>

De laatste trend in hacking is Cryptocurrency mining waar code wordt geïnjecteerd in websites en wordt gebruikt om de gebruikers CPU te gijzelen voor het delven van  crytocurrency. Dit is gedreven door een explosie in waarde van cryptocoins in het algemeen en is een manier voor hackers om geld te verdienen.

BlackFog heeft ingebedde bescherming voor dit type kaping om ervoor te zorgen dat u in de controle blijft van uw apparaat.

Download

Malvertising

Wordt beschouwd als de voornaamste bedreigingvector >>

Wordt beschouwd als de voornaamste bedreigingsvector. Er vinden nu bijna 1 op 5 cyberaanvallen plaats via reclame-netwerken. Cybercriminelen injecteren kwaadaardige code op deze netwerken en de volgende keer dat u een site bezoekt die deze advertenties distribueert, wordt de download van kwaadaardige software op uw apparaat geactiveerd.

BlackFog elimineert automatisch distributie van kwaadaardige code via deze netwerken.

Download

Ransomware

Ransomware is de meest recente bedreiging >>

Ransomware is de laatste bedreiging voor de privacy en beveiliging van uw apparaat. Het is de bedoeling om de bestanden op uw apparaat te coderen en ze vervolgens vast te houden tegen losgeld. U bent gedwongen om een vergoeding te betalen om de controle over uw apparaat terug te krijgen.

BlackFog biedt bescherming voor meer dan 26 miljoen bedreigingen en blokkeert zowel de distributie en activering van ransomware op uw apparaat.

Download

Privacy en Veiligheid sluiten elkaar niet uit

We hoeven ons recht op privacy niet op te geven voor meer zekerheid. Het behoud van uw privacy kan zelfs de veiligheid vergroten. Download de 30-dagen gratis proefversie of koop rechtstreeks in onze shop: Vanaf € 35,00.

Koop BlackFog Privacy nu>>

Voorkom verlies van gegevens op het Dark Web

De meeste cybercriminelen gebruiken het Dark Web om gegevens uit uw computer te halen en uit te wisselen met andere criminelen. BlackFog kan de overdracht van deze gegevens detecteren en blokkeren in real-time.

Met meer dan 80% van alle ransomware met behulp van het Dark Web is het van essentieel belang dat elke organisatie beschermd is tegen verlies van gegevens en overtredingen van dit netwerk.

Forensische gegevensverwijdering

Toepassingen verzamelen voortdurend informatie over uw activiteiten en verzenden deze naar externe servers zonder dat u dat weet. BlackFog controleert voortdurend activiteiten die gegevens verzamelen en verwijdert traceerbare gegevens met regelmatige intervallen. Dit omvat activiteiten van het besturingssysteem, antivirus, graphics, browsers en andere software.

blackfog-Types-of-Web
50%

% van Organisaties die zijn getroffen door Ransomware in 2016 (Osterman Research)

2500%

Dark Web ransomware economie groeit jaarlijks met 2500 procent

70%

Cyberaanvallen die onopgemerkt blijven (TechRepublic)

600%

Groei in ransomware de afgelopen 2 jaar (Proofpoint)

https://www.proofpoint.com/us/threat-insight/post/cybersecurity-predictions-2017

Multivariante gedragsanalyse

BlackFog Enterprise maakt gebruik van de volgende generatie multivariante gedragsanalyse om aanvallen te voorkomen en het totale oppervlak dat wordt blootgesteld aan cybercriminelen te verminderen. Dit omvat blokken op basis van geografie, DNS en netwerkafwijkingen, reclame, profilering en tracking en andere data-harvesting technieken die worden gebruikt door cybercriminelen.

Traditionele antivirusoplossingen zijn niet genoeg om aanvallen van deze nieuwe generatie snelle vloeiende malware te voorkomen. Antivirus oplossingen reageren nadat de schade al is aangericht.

BlackFog is ontworpen om aanvallen van deze volgende generatie malware te voorkomen. Stop het probleem voordat het zelfs begint.

Enterprise Cloud Console

BlackFog Enterprise bestaat uit endpoint agents en de Enterprise cloud console. Dit wordt gebruikt om groepen apparaten te beheren en een gecentraliseerde weergave te geven van alle bedreigingen en gebeurtenissen die bij het eindpunt worden gegenereerd.

De console biedt inzicht in de oorsprong van bedreigingen binnen uw organisatie en gecentraliseerd beheer van apparaatinstellingen, groepen, gebruikers, apparaten en gebeurtenissen.

BlackFog_Enterprise_Stats