Business Partners & Resellers

  • itamsoft businesspartners
  • itamsoft-it asset management

Welkom bij ITAMSoft

Business partner of reseller worden?

ITAMSoft B.V. komt graag in contact met bedrijven en retailers, om samen onze klanten in het bedrijfsleven en consumenten te beschermen tegen gegevenslekken en te ondersteunen met hun complexe IT systemen. Neem contact met ons ons per email  info@itamsoft.com of bel +31 (0)20-4822603. Uiteraard komen wij ook graag in gesprek met partijen die in contact met ons wensen te treden over onze andere kennisgebieden.

Wie is ITAMSoft

In tegenstelling tot bedrijven die zich richten op cyber security malware en virussen, richt ITAMSoft zich op cyber privacy onderwerpen als ransomware, spyware, malvertising en data profiling. Daarnaast richt ITAMSoft zich op IT beheer tools voor het verbeteren van uw compliance en het verlagen van uw kosten.

ITAMSoft B.V. is exclusief distributeur in de Benelux van oplossingen voor IT Asset management (ITAM), Cyber Privacy Security, Software Asset Management (SAM) en IT Service Management/Helpdesk.

ITAMSoft B.V., de exclusief distributeur van Belarc, BlackFog, Freshdesk en LOGINventory in de Benelux, is op zoek naar locale resellers. Voor meer informatie neem contact met ons op via info@itamsoft.com 

Ons kennisgebied

Cyber Security
Cyber Privacy
Ransomware
Spyware
Malvertising
Software Asset Management
IT Asset Management
Helpdesk / Servicedesk
IT Service Management (ITSM)