Bel ons op +31 (0)20-4822603|info@itamsoft.com
Dark Web2017-10-31T09:22:08+00:00

Dark Web

blackfog-Types-of-Web

Wat is het Dark Web?

Het dark web is een onderdeel van het wereldwijde web dat niet rechtstreeks vindbaar is voor de zoekmachines.

Het deel van het web dat gevonden kan worden door zoekrobotten is maar een fractie van alle websites die zich op dat web bevinden. Naast die geïndexeerde websites zijn er ook websites die dit niet zijn, maar wel rechtstreeks toegankelijk zijn zolang men de url weet. Het kan hier gaan over gevoelige informatie of bijvoorbeeld overheidsdocumenten, waarvan men wil dat deze niet gemakkelijk terug te vinden zijn voor onbevoegden. Deze niet-geïndexeerde websites bevinden zich in het Deep web. Het dark web is hier een onderdeel van, alleen is dit onderdeel van het web niet rechtstreeks toegankelijk.(Bron: Wikipedia).

De gevaren en risico’s van het Dark Web

De meeste cybercriminelen gebruiken de Dark Web om gegevens uit uw computer te halen en uit te wisselen met andere criminelen. Meer dan 80% van alle ransomware maakt gebruik van het Dark Web. Het is dus essentieel dat iedere organisatie is beschermd tegen verlies van data en overtreding via dit netwerk.

Hoe bescherm je jezelf tegen het Dark Web

BlackFog Enterprise beschermt gebruikers tegen verlies van gegevens via het Dark Web en andere anonieme netwerken en het verlies van waardevolle gegevens van elk geregistreerd apparaat. Dit kan volledig worden beheerd met een enterprise console vanuit de cloud met geconsolideerde rapportage en waarschuwingen.

In tegenstelling tot antivirussoftware die gebruikmaakt van handtekening gebaseerde technieken, gebruikt BlackFog Enterprise de volgende generatie multivariante gedragsanalyse om aanvallen te voorkomen en het totale oppervlak dat wordt blootgesteld aan cybercriminelen te verminderen. Dit omvat blokken op basis van geografie, DNS en netwerkafwijkingen, reclame, profilering en tracking en andere data-harvesting technieken die worden gebruikt door cybercriminelen.

BlackFog’s nieuwe Enterprise Console stelt bedrijven en huishoudens in staat apparaten en bedreigingen te beheren via een centrale cloud based console die waarschuwingen meldt aan beheerders voor problemen over elk geregistreerd apparaat. Dit omvat gedetailleerd groepsbeheer en instellingen voor elk endpoint in uw organisatie.

 

gratis Download Black privacy Windows
download gratis Blackfog privacy MacOS
blackfog ransomware bescherming
Ransomware
Malverstising