Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Bezoek dé vakbeurs voor de ICT-branche

We zijn allemaal op zoek naar een manier om onze tijd zo effectief mogelijk in te delen. De ICTVakdag is hiervoor de uitstekende gelegenheid. U ontmoet uw vakgenoten, leveranciers en distributeurs op een unieke manier, op één locatie.

Natuurlijk wilt u op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ICT-branche, maar waar vindt u die? U wilt netwerken met de belangrijkste ondernemers en beslissers op het gebied van ICT, maar u weet niet waar of wanneer. U bent nieuwsgierig naar innovaties en nieuwe mogelijkheden en wil hierover graag meer informatie. Bezoekt u dan de ICTVakdag. Neem deel aan belangwekkende lezingen en seminars, maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen en breid uw netwerk verder uit met inspirerende spelers uit de ICT-branche.

Exposantenunits

Net als in 2015, waren alle exposantenunits in 2016 al snel gereserveerd. Ook in 2017 worden veel exposanten verwacht. Vanwege het groeiende aantal exposantenunits worden deze op een overzichtelijke manier gepresenteerd, in een grote ruimte. Op deze manier kunt u de exposantenunits, seminars en lezingen bezoeken waar u voor komt. Tijdens de ICTVakdag is iedere belangrijke speler uit de branche aanwezig. Dit maakt de ICTVakdag een geschikt evenement om uw netwerk nog verder uit te breiden.

De ICTVakdag wordt gehouden op maandag 8 mei 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht.

ITAMSoft is als sponsor en exposant aanwezig op de ICTVakdag. Stand C3 https://www.ictvakdag.nl/plattegrond/itamsoft-b-v