loginventory licentiemanagement
Netwerk Inventory
Licentie Management
Kosten Management
Kenmerken en Functions

Software License Management Oplossing

Software Asset Management (SAM) met LOGINventory

Software Asset Management (SAM) voor Office, SQL Server, Windows, Oracle, Adobe…Licentie optimalisatie in plaats van over-licensering. Als verantwoordelijke licentie manager of CIO, hebt u met LOGINventory alle mogelijkheden in huis om succesvol een licentie management proces in uw organisatie te implementeren. Het is mogelijk om alle ongebruikte applicaties te analyseren of welke producten additionele licenties nodig hebben om compliant te zijn.

Al deze informatie kan worden gebruikt in LOGINventory Licentie Management en stelt u in staat om software audits met een gerust hart tegemoet te zien. Onze inventory software helpt u met het bereiken van uw administratieve en strategische doelen. Met LOGINventory heeft u vandaag de oplossing binnen handbereik voor uitdagingen van morgen. De installatie is snel een eenvoudig zodat u in slechts enkele minuten al aan de slag kunt.

Licentie Management met een snel overzicht van de licentie distributie

De LOGINventory Licentie Matrix toont het licentie tekort of overschot aan licenties, zodat u altijd juist kan handelen om uw licentie voorraad te optimaliseren. Daarvoor kunt u upgrade en downgrade scenarios en aanvullende licentie metrics gebruiken, om correct de situatie van uw licenties en producten weer te geven.Bovendien kunnen crossgrades tussen verschillende softwareproducten of edities worden getoond.

Licentie Management ook voor Virtual Operating Systems en Software

Door gebruik te maken van onze SAM oplossing, kunt u gemakkelijk alle licenties voor fysieke en virtuele besturingssystemen beheren. LOGINventory is in staat om de meest complexe metrics aan te kunnen, als Windows Server 2016 of SQL Server 2016. In tegenstelling tot concurrerende producten, is LOGINventory uitgerust met een krachtige formule editor die in staat is om key indicators te implementeren van hosts of virtuele machines, zoals CPU count of Core count, om die vervolgens in te voegen in de berekening van benodigde licenties. De meest voorkomende berekeningen zijn al standaard meegeleverd met LOGINVENtory. Bovendien kunt u willekeurige rekenregels invoeren en daarmee de licentie status beschouwen van iedere software in uw bedrijf.

Licentie Management dient te zijn gebaseerd op betrouwbare software inventarisatie

LOGINventory kan betrouwbaar identificeren en onderscheid maken tussen Versies en Edities. Daarom kunt u kosten besparen bij gebruik van bijvoorbeeld SQL Server, Exchange Server of Visual Studio.Met LOGINventory bereikt u transparantie en kunt u uw softwarelicenties eenvoudig beheren. Vandaar dat u altijd in overeenstemming bent met uw licentieovereenkomsten en gegevensbescherming. U hoeft zich geen zorgen te maken over externe audits wanneer u onze licentiebeheer oplossing gebruikt.

LOGINventory7

Sluit je ook aan bij de Community! 10,000+ klanten. Download de Gratis 20 assets versie.

Download LOGINventory hier>>

Beheer software licenties eenvoudig en tijdbesparend

Voordelen van LOGINventory Licentie Management

  • Licentie management met perfect geïntegreerde software inventarisatie voor Windows, Mac, Linux, etc.

  • Vertegenwoordiging van complexe statistieken (per apparaat, per core, per CPU, per gebruiker, tweede gebruiksrecht, per host geërfd op VM’s, enz.) Op fysieke en virtuele systemen.

  • Detectie van onder-licensering en over-licensering.

  • Licentie optimalisatie voor uw gehele IT inventaris

  • Genereren van rapporten voor compliant processen.