FAQ items aan het laden...

LOGINventory is de beste IT Asset Management Suite voor Network Inventory, License Management, Kostenmanagement en IT-documentatie. LOGINventory geeft u inzage in al uw IT-componenten en is een betrouwbare oplossing voor uw Software Asset Management (SAM) op basis van haar high-class hardware en software-inventarisatie.

IT Asset Management

Voor IT Beheerders

LOGINventory is uw hulpmiddel voor hardware- en software-inventarisatie met buitengewone gegevenskwaliteit voor zowel fysieke systemen en virtuele structuren. Een software uitrol is in principe niet nodig. Agentless functioneren van de tool biedt gedetailleerd inzicht in netwerken van willekeurige grootte. Unieke, innovatieve functies, zijn een basis voor een brede IT asset management (ITAM).

Lees Meer

Licentie Beheer

Voor Software Asset Managers

Licentiebeheer van LOGINventory biedt u de mogelijkheid om uw software-inventaris te analyseren en interpreteren met maximale betrouwbaarheid en minimale inspanning. U kunt uw software voorraad altijd controleren en organiseren en altijd voorbereid zijn voor de volgende licentie audit. Onze Software Asset Management (SAM) oplossing kan al uw licentie-eisen beheren op basis van al uw metrics.

Lees Meer

Cost Management

Voor IT Managers

LOGINventory stelt u in staat om mogelijke besparingen die bestaan als gevolg van over-licentie te spotten. Bovendien, onze oplossing belooft rechtszekerheid door onder-licentering te voorkomen en het waarborgen van de compliency. De buitengewone kwaliteit van de gegevens zorgt voor volledige transparantie in uw IT-landschap. Met het eenvoudige licentiemodel kunt u kostentransparantie volledig bereiken.

Lees Meer

LOGINventory7 Best in Test in com! Professional 2016

LOGINventory7 is als beste uit de test gekomen in het Duitstalige tijdschrift “com! Professional “. LOGINventory wint en kon overtuigen met zijn bijna volledige lijst met functies en de grondigheid in het verzamelen van gegevens. Koop rechtstreeks in onze shop: Vanaf € 200,00 inclusief een jaar support.

Koop LOGINventory nu!

LOGINventory7

Sluit je ook aan bij de LOGINventory Community! 10,000+ Klanten. Klik hier voor de gratis 20 assets versie.

Download LOGINventory hier>>