Bel ons op +31 (0)20-4822603|info@itamsoft.com
Malvertising2017-08-23T16:12:48+00:00

Malvertising – De volgende golf van Malware verspreiding

Malware, die kwaadaardige software die onze computers infecteert, heeft mogelijk een nieuwe manier gevonden om zich te verspreiden: Malvertising. Malware werd traditioneel verspreid via zogenaamde phishing -technieken, zoals e-mails die beloven om je rijk te maken of links naar gratis software en is helaas gaan behoren tot ons dagelijkse leven.

BlackFog Malvertising

Distributie via web advertenties

Terwijl de meeste mensen op hun hoede voor niet te klikken op een link in de e-mails van spam of mensen die we niet kennen, hebben malware producenten nieuwe manieren ontdekt om hun software op uw computer te krijgen. nu infecteren ze ook reclame netwerken wat als malvertising wordt aangeduid. Onlangs is Malvertising op grote schaal ontdekt via web-advertenties op sites als msn.com, nytimes.com, bbc.com, aol.com, my.xfinity.com, nfl.com, realtor.com, theweathernetwork.com, thehill.com en newsweek.com. Volgens Malwarebytes , zijn de getroffen netwerken ondermeer eigendom van Google, AppNexis, AOL en Rubicon . De aanvallen komen uit twee verdachte domeinen, waaronder trackmytraffic[c].biz en talk915[.]Pw.

Malvertising wordt nu beschouwd als de grootste bedreigende factor en zelfs omvangrijker dan porno. Bijna 1 op de 5 cyber aanvallen is nu door middel van malvertising.

Hoe kan ik malvertising voorkomen?

De enige manier om aanvallen te voorkomen is om in de eerste plaats het activeren te stoppen. BlackFog Privacy is specifiek ontworpen om de activering van deze vectoren te blokkeren door hun bi-directionele communicatie met hun commandocentra te verstoren. Door het activeren te voorkomen heeft de malware geen kans om geactiveerd en geïnstalleerd te worden.

De volledige focus van BlackFog privacy ligt op preventie. In plaats van zich te concentreren op bekende kwetsbaarheden zoals bij virus scanners, stopt blackfog de activering en replicatie van nieuwe bedreigingen voordat ze schade aanrichten.

Door het voorkomen activering , het malware geen manier om te activeren en derhalve wordt belet op de computer geïnstalleerd .

blackfog malvertising preventie
gratis proefversie blackfog privacy Windows
gratis proefversie blackfog privacy macos