loginventory network inventory
Netwerk Inventory
Licentie Management
Kosten Management
Kenmerken en Functies

Netwerk Inventory en IT-Documentatie

Complete hardware en Software Inventory

Op basis van de uitgebreide inventarisatie van uw netwerk, krijgt u gedetailleerde informatie die u ondersteunen bij het gebruik en het onderhoud van enkele server systemen, complexe IT-infrastructuren, of hele datacenters door gebruik te maken van LOGINventory. Ons netwerk inventarisatie oplossing is uw ideale partner voor de aanschaf, installatie, het gebruik, ondersteuning en onderhoud van uw netwerk componenten, en is ook geschikt voor IT-documentatie door het aanbieden van een verscheidenheid van rapportage, monitoring, en visualisatie mogelijkheden. Onze IT Asset Management (ITAM) oplossing werkt agentless, en verzamelt gegevens van Windows, Mac, Linux, en mobiele apparaten, en ook alle SNMP-geschikte apparaten. U zult altijd weten welke software is geïnstalleerd, op welk apparaat, in welke versie en ook welke hardware of configuratie gedaan, door te kijken naar de uitstekende changelogs van onze tool.

Al deze informatie kan ook worden gebruikt in de meegeleverde LOGINventory License Management en dat zal u rustiger maken voor aankomende software audits. Onze inventaris software helpt u om de administratieve en strategische doelstellingen te overtreffen, want u wordt vandaag eigenaar van de oplossing voor de uitdagingen van morgen. Door de snelle en eenvoudige installatie is LOGINventory klaar voor gebruik binnen enkele minuten.

LOGINventory7

Sluit je ook aan bij de LOGINventory Community! 10,000+ Klanten. Klik hier voor de gratis 20 assets versie.

Download LOGINventory hier>>

Netwerk Inventory met LOGINventory

Agentless, automatiseerbaar, inplanbaar, bandbreedte-geoptimaliseerd, in overeenstemming gegevensbescherming

Snel en Betrouwbaar

Een intelligente controle en parallel queries laat de query module LOGINquiry betrouwbaar  de gegevens ontdekken van honderden assets per minuut. Onder deze zijn Windows-computers, SNMP-clients als netwerk print servers, routers en switches; SSH clients zoals Linux en Mac-computers; Exchange organisaties (mailboxen en databases); mobiele apparaten (Active Sync); vSpehre (ESXi); XenApp en XenServer.

De inventaris kan worden gecontroleerd en geautomatiseerd via Windows Taakplanner. LOGINventory vereist zeer weinig bandbreedte, zelfs als de hoeveelheid geïnventariseerde data enorm is. Daarnaast kunnen gegevens worden verzameld in een gedecentraliseerde manier, bijvoorbeeld via logon script of met behulp van onze offline Agent (http (s) of ftp voor mobiele clients).

Intelligent

LOGINquiry slaat de verzamelde resultaten als versleutelde bestanden in een configureerbare directory. Zelfs terwijl de inventarisatie wordt gemaakt via logon script of USB-stick, zal het resultaat bestanden in deze map worden geplaatst.

De module LOGINsert maakt een intelligente data-analyse, vergelijkt het resultaat met vroeger geïnventariseerd data en op deze manier ontstaat een informatieve verandering geschiedenis. Natuurlijk is het mogelijk om LOGINventory werking op geografisch verspreide plaatsen. De gegevens kunnen worden verzameld en zowel lokaal en / of gedecentraliseerd geëvalueerd.

Helder en Flexibel

Het punt is niet om zoveel mogelijk gegevens te krijgen. Het idee is om de meest accurate informatie over specifieke contexten te krijgen. Met het LOGINventory Management Center kunt u de gegevens met grote zorg, flexibiliteit en overzicht evalueren. Voor uw doeleinden kunt u hulpmiddelen gebruiken, zoals de query-editor, rapporten, de topologie viewer en speciale widgets. U kunt individueel uw assets toe wijzen met aangepaste eigenschappen, bijv. site, locatie, kamer nummer of kostenplaats. Query gegevens kunnen worden doorgegeven of doorgevoerd zodat ze zichtbaar worden in klassieke scenario’s, zoals differentiatie per site. Ook kunt u de gehele vraagstructuren reproduceren tussen de verschillende sites om administratie inspanningen te minimaliseren.

Betrouwbaar

Onze licentie management stelt u in staat om bijna elke licentie constellatie grondig weer te geven. Software producten worden ingedeeld in versies en laten u upgrade, downgrade en zelfs crossgrade paden zien. Via de typische en flexibele LOGINventory architectuur wordt het licentie management eenvoudig gedistribueerd naar verschillende sites en locaties.

Uw voordelen:

  • Minimale installatie en inspanningen voor onderhoud vanwege agentless modus operandi
  • Snel overzicht van uw hele netwerk alswel uw software en hardware inventaris
  • Maak eigen queries / analyses met het oog op informatie die belangrijk is voor u om te verzamelen
  • Houdt wijzigingen bij van hardware en software, bijv. om de helpdesk te ondersteunen
  • Maak rapporten om uw IT te documenteren