Bel ons op +31 (0)20-4822603|info@itamsoft.com

BlackFog Privacy Enterprise nu beschikbaar met Identity Theft en Dark Web bescherming

/, persbericht/BlackFog Privacy Enterprise nu beschikbaar met Identity Theft en Dark Web bescherming

BlackFog Privacy Enterprise nu beschikbaar met Identity Theft en Dark Web bescherming

Bedrijfs- en huishoudelijke gegevensbescherming op het Dark Web.

Amsterdam, 16 oktober 2017. Vandaag lanceerde BlackFog de Enterprise-editie van BlackFog Privacy om bedrijven en families te beschermen tegen identiteitsdiefstal, verlies van gegevens en de steeds toenemende ransomware-aanvallen. BlackFog Enterprise beschermt gebruikers tegen verlies van gegevens via het Dark Web en andere anonieme netwerken en het verlies van waardevolle gegevens van elk geregistreerd apparaat. Dit kan volledig worden beheerd met een enterprise console vanuit de cloud met geconsolideerde rapportage en waarschuwingen.

In tegenstelling tot antivirussoftware die gebruikmaakt van handtekening gebaseerde technieken, gebruikt BlackFog Enterprise de volgende generatie multivariante gedragsanalyse om aanvallen te voorkomen en het totale oppervlak dat wordt blootgesteld aan cybercriminelen te verminderen. Dit omvat blokken op basis van geografie, DNS en netwerkafwijkingen, reclame, profilering en tracking en andere data-harvesting technieken die worden gebruikt door cybercriminelen.

BlackFog’s nieuwe Enterprise Console stelt bedrijven en huishoudens in staat apparaten en bedreigingen te beheren via een centrale cloud based console die waarschuwingen meldt aan beheerders voor problemen over elk geregistreerd apparaat. Dit omvat gedetailleerd groepsbeheer en instellingen voor elk endpoint in uw organisatie.

“De recente Equifax data breach is slechts de top van de ijsberg van wat we in de komende jaren zullen verwachten”, aldus Dr Darren Williams, oprichter en CEO van BlackFog. “BlackFog Enterprise is speciaal ontwikkeld om deze bedreigingen tegen te gaan en uw hele bedrijf of huis te beschermen, ongeacht waar uw device zich bevindt, binnen en buiten uw core netwerk.”

De software is direct beschikbaar voor Windows en Mac en kan direct worden gedownload vanaf onze website. Prijzen beginnen bij € 3,75 per maand en verminderen op basis van het aantal apparaten.

blackfog-Types-of-Web

 

Over BlackFog

BlackFog biedt beveiliging tegen zero-day ransomware aanvallen en preventie van gegevensverlies via realtime verkeersbewaking en -analyse met behulp van niet-handtekening gebaseerde bedreigingsdetectie. In tegenstelling tot bedrijven die zich richten op malware en virussen, richt cyber privacy zich specifiek op dataverlies en gebruikersrechten.

Download Nu>>
2017-10-23T22:05:57+00:00oktober 23rd, 2017|Categorieën: Nieuws, persbericht|0 Reacties

Geef een reactie